Values

 • Resultaat gericht
  Medewerkers van Software Matching zijn zeer resultaat gericht en willen voor u het beste resultaat behalen. Software matching is ontstaan uit het probleem dat veel bedrijven niet voor u maar voor zichzelf het beste willen. Wij draaien dat om!
 • Gedreven
  Medewerkers van Software Matching zijn gedreven in hetgeen dat zij doen. Hierdoor zult u niet meemaken dat een afspraak niet of niet juist nagekomen wordt. Software matching is ontstaan uit het probleem dat veel bedrijven geen gedrevenheid hebben in uw wens.
 • Eerlijk
  Medewerkers van Software Matching zijn eerlijk. U vraagt en wij draaien luidt het gezegde en dat gaat bij ons op! Wij zijn van mening dat eerlijkheid het langst duurt en wij willen graag met u een lange, zakelijke relatie aangaan.
 • Oprecht
  Medewerkers van Software Matching zijn oprecht in de beslissingen die genomen worden en in de afspraken die met u gemaakt worden. Als iets niet kan dan is dat niet omdat wij dat niet willen maar omdat het niet goed is voor u. Software Matching is ontstaan uit het gemis van oprechtheid binnen de meeste bedrijven.